24.02.2016 / 16:33
StoryEditor

Carrefour promotorem innowacji

Guillaume de Colonges, prezes Carrefour Polska, fot. Carrefour Polska ()
Carrefour we współpracy z Instytutem Francuskim zorganizował w Warszawie warsztaty kuchni molekularnej z udziałem francuskiego profesora i szefa kuchni Hervé Thisa - jednego z twórców tego nowatorskiego gatunku sztuki kulinarnej. To pierwsze z cyklu wydarzeń, w których Carrefour będzie promował w Polsce innowacyjność oraz korzyści z bliskiej współpracy świata nauki i biznesu.

Kuchnia molekularna to rodzaj sztuki kulinarnej, w której wykorzystywana jest wiedza naukowa z takich dziedzin, jak chemia czy fizyka. Przy zastosowaniu zaskakujących metod i...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 94% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

03.10.2025 / 16:57
StoryEditor
Agnieszka Kozłowska nową CEO sieci Duży Ben. Rozwój po restrukturyzacji
Agnieszka Kozlowska, CEO Duży Ben

Na początku października 2025 roku Agnieszka Kozłowska objęła stanowisko CEO w sieci sklepów alkoholowych Duży Ben, która należy do Grupy Eurocash. Zastąpiła na tym stanowisku Michała Florkiewicza, dotychczasowego szefa rozwijającego koncept niemal od jego powstania.

Nowa liderka Dużego Bena z międzynarodowym doświadczeniem

Agnieszka Kozłowska to menedżerka z imponującym dorobkiem w branży handlowej i gastronomicznej, od lat związana z m...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 96% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

13.10.2025 / 17:14
StoryEditor
W Biedronce pracował przez 3491 dni. Z sieci odchodzi uznany dyrektor
Tomasz Grzegorczyk, dyrektor odpowiedzialny za produkty świeże i bezpieczeństwo żywności w Biedronce

Tomasz Grzegorczyk, dyrektor odpowiedzialny za dział jakości produktów świeże i bezpieczeństwo żywności w Biedronce, pożegnał się z siecią. Dla jej właściciela - firmy Jeronimo Martins Polska - pracował przez blisko 10 lat.

Zawodowa przygoda Tomasza Grzegorczyka z Biedronką zaczęła się dziewięć i pół roku temu. Od początku kariery w tej sieci był związany z działem produktów świeżych...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 94% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

14. październik 2025 10:36