17.04.2020 / 14:12
StoryEditor

Bezpieczne zakupy w Internecie – 7 ważnych zasad [PORADA]

. (Visa)
Obecnie, łatwiej niż kiedykolwiek wcześniej, możemy wykonywać wiele czynności bez wychodzenia z domu. Dostęp do szerokiej gamy filmów, zrobienie zakupów spożywczych na cały tydzień, zamówienie obiadu z restauracji prosto na nasz stół – to wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Wystarczy kilka kliknięć. Warto jednak zadbać o bezpieczeństwo. Visa udziela wskazówek, jak to robić.

Polska to jeden z najszybciej rosnących rynków e-commerce na świecie. Na dynamiczny rozwój zakupów w sieci wpływa m.in. coraz większa liczba sklepów internetowych oferujących sz...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 95% tekstu
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus
DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET
13.09.2023 / 11:07
StoryEditor

Orlen przymierza się do pilotażu samoobsługowych punktów gastronomicznych. Zaskoczy was co koncern chce w nich sprzedawać?

Orlen przymierza się do pilotażu samoobsługowych punktów z ofertą gastronomiczną, działających niezależnie od bistro zlokalizowanych na stacjach benzynowych koncernu (fot. Shutterstock)
Zamykane bryły, w których umieszczone będą samoobsługowe maszyny oferujące ciepłe hot-dogi, pizzę, pierogi czy zupy – tak mogą wyglądać nowe placówki gastronomiczne Orlenu. Koncern właśnie rozpoczął poszukiwania partnerów, którzy dostarczą mu rozwiązania niezbędne do przeprowadzenia testów takiego konceptu.

Zapytanie ofertowe pod nazwą „Pilotaż konceptu samoobsługowego punktu gastronomicznego sieci Orlen” zostało opublikowane na stronie internetowej koncernu 12 września, równoleg...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 95% tekstu
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus
DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET
08.09.2023 / 13:56
StoryEditor

Refood uruchomił zakład w Mszczonowie. Ma przetwarzać około 80 ton odpadów spożywczych

Zakład Refood w Mszczonowie (fot. wiadomoscihandlowe.pl/MG)
Spółka Refood należąca do Grupy Saria uruchomiła w Mszczonowie pod Warszawą zakład przetwarzania odpadów spożywczych. Produkowana tam biomasa ma trafiać do biogazowni, które podpisały umowy z firmą.

Zakład to dwa budynki postawione na działce o powierzchni około 3 ha. Jeden z nich wybudowany został pod działalność administracyjną i logistykę, a drugi to przetwórnia odpadów,...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 95% tekstu
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus
DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET
22. wrzesień 2023 21:25