19.10.2020 / 13:31
StoryEditor

Handlowa "Solidarność" chce bronić zakazu handlu w niedziele, gdyby miał być zawieszony

W poniedziałek handlowa „Solidarność” organizuje posiedzenie, podczas którego chce ustalić sposób postępowania na wypadek czasowego zawieszenia zakazu handlu w niedziele – poinformował Alfred Bujara w rozmowie z portalem Money.pl.

Alfred Bujara, szef sekcji handlu NSZZ "Solidarność", oświadczył, że podczas poniedziałkowego posiedzenia związkowcy będą rozmawiać o możliwych reakcjach na pojawiające się w pr...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 79% tekstu
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus
DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET
29.09.2023 / 08:39
StoryEditor

Za ten produkt płacimy ponad dwa razy więcej! A używa go niemal każdy z nas

Inflacja a co za tym idzie wzrosty cen produktów i usług, to zjawisko które boleśnie dotyka niemal każdego z nas. A ceny przez ostatni okres potrafiły się zmieniać diametralnie. Niektóre produkty spożywcze podrożały ponad dwukrotnie!

– Setki tysięcy anonimowych danych, jakie każdego miesiąca wpływają do naszego systemu, to cenne źródło informacji na temat trendów zakupowych czy realnej inflacji. W najnowszym...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 79% tekstu
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus
DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET
03.10.2023 / 11:35
StoryEditor

Pierwsza L‘Osteria w Polsce już otwarta. Jakie plany względem naszego rynku ma znana sieć restauracji?

W warszawskim Centrum Praskim Koneser ruszyła pierwsza restauracja L‘Osteria w Polsce. Markę wprowadził do naszego kraju Adam Mularuk, właściciel franczyzy na Polskę, który od lat związany jest z branżą gastronomiczną - pracował m.in. w firmie AmRest, gdzie odpowiadał za takie marki franczyzowe, jak KFC, Pizza Hut, Burger King i Starbucks.

Pierwsza L‘Osteria w Polsce zajęła lokal o powierzchni blisko 500 mkw. W restauracji jest otwarta kuchnia, a także umiejscowiony naprzeciwko głównego wejścia bar, przy którym ...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 79% tekstu
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus
DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET
04. październik 2023 18:45