17.09.2015 / 19:51
StoryEditor

Zarabiaj więcej na pachnących wypiekach

Andrzej-Piętka,-Akademia-Wypieków ()
Myślenie, że chleb czy bułka sprzedadzą się same, bo klient nie ma innego wyjścia i po prostu weźmie wszystko, co postawi się mu przed nosem, to nie jest dobra droga. Zła ekspozycja, niewłaściwie dobrany asortyment, marna jakość – konsumenci błyskawicznie weryfikują niedociągnięcia i wystawiają za to rachunek. Idą gdzie indziej.

21161990_xxlStoisko z pieczywem musi być przede wszystkim wyodrębnione, bez względu na to, jaką powierzchnią dysponujemy – mówi nasz ekspert, Andrzej Piętka z Akademii Wypieków. – Warto też...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 97% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

29. luty 2024 19:08