17.12.2018 / 11:59
StoryEditor

AmRest wprowadził nowy format pizzerii do kolejnego miasta

(fot. (materiały prasowe))
Operator znanej sieci gastronomicznej otworzył pierwszą pizzerię w formacie Pizza Hut Delivery w Poznaniu.

Nowa restauracja została otwarta 17 grudnia. Lokal oferuje najpopularniejsze smaki Pizza Hut z dostawą w 30 minut. Goście będą mogli także odebrać swoje zamówienia bezpośrednio ...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 89% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

04.04.2024 / 09:05
StoryEditor
Podwyżki cen w tym roku nieuniknione. Już teraz zapowiada je 65 proc. średnich i dużych firm w Polsce
Skłonność do podwyżek nadal jest wysoka (fot. materiały prasowe)
Podwyżki cen w 2024 roku zapowiada 65 proc. średnich i dużych firm w Polsce. To spadek o 11 pkt. proc. względem prognoz na 2023 rok prezentowanych w zeszłorocznej edycji badania Grant Thornton. Dr Marcin Mrowiec, główny ekonomista spółki zwraca uwagę, że w następnych latach czynnikami cenotwórczymi będzie sytuacja na rynku pracy i koszty energii.

"Inflacja to słowo, o którym w polskiej gospodarce przez długi czas mogliśmy zapomnieć. Niestety, ostatnie lata boleśnie nam o nim przypominają. Trudno dziś mówić o czymkolwi...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 97% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

06.04.2024 / 13:00
StoryEditor
Maciej Częścik, Sokołów: W tym roku polscy konsumenci nie będą oszczędzać na produktach grillowych
Maciej Częścik, wiceprezes zarządu ds. handlu i marketingu w firmie Sokołów (fot. Przemyslaw Blechman)
W wyniku inflacji konsumenci zmienili swoje nawyki zakupowe, a wyborów przy półkach sklepowych dokonują z większą rozwagą. Jednak ze względu na ogromne upodobanie Polaków do grillowania, nie spodziewamy się ograniczania zakupów produktów na ruszt – zauważa w rozmowie z serwisem wiadomoscihandlowe.pl Maciej Częścik, wiceprezes zarządu ds. handlu i marketingu w firmie Sokołów.

W jaki sposób Sokołów przygotowuje się do sezonu grillowego?

W sezonie grillowym sprzedaż mięsa oraz innych produktów na ruszt zdecydowanie rośnie. Chcąc w pełni zaspokoić ...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 95% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

18. kwiecień 2024 22:36