26.01.2022/09:31

Andrzej Gantner, PFPŻ: Nie można wykluczyć utrudnień w funkcjonowaniu zakładów spożywczych [WYWIAD]

Nie można wykluczyć, że w sytuacji lawinowo narastającej liczby zakażeń koronawirusem mogą się pojawić utrudnienia w funkcjonowaniu zakładów spożywczych. Mogą one obejmować zarówno obszar produkcji, magazynu, a także działów wspierających, jak kontrola jakości, czy utrzymanie ruchu – zauważa w rozmowie z serwisem wiadomoscihadlowe.pl Andrzej Gantner, dyrektor generalny Polskiej Federacji Producentów Żywności.

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z bycia naszym Subskrybentem!

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 45 tys. materiałów dziennikarskich
  • Dostęp do wszystkich galerii zdjęć i materiałów wideo
  • Satysfakcję z przynależności do unikalnej społeczności ludzi ze świata handlu/FMCG skupionej wokół portalu wiadomoscihandlowe.pl - największego tego typu serwisu w Polsce
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.
zobacz także