Budowa sieci i współpraca z detalistami. Producenci czekolady rzemieślniczej szukają drogi do sprzedaży masowej [WYWIAD]
Czekolada rzemieślnicza to produkt premium, który dostępny jest zazwyczaj w ściśle określonych kanałach sprzedaży. Jednak coraz częściej się zdarza, że trafia też na półki hipermarketów. O tym jak nie stracić magię rzemiosła wprowadzając produkt do sprzedaży masowej i jakie nowe kanały otwierają się przed uczestnikami branży rozmawiamy ze współzałożycielami Manufaktury Czekolady Chocolate Story Krzysztofem Stypułkowskim i Tomaszem Sienkiewiczem oraz członkiem zarządu tej firmy Marcinem Parzyszkiem.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Posiadasz subskrybcję? Zaloguj się.
-
Dostęp 30 dni19.99 zł - 30 dni
-
Dostęp roczny 365 dni149.99 zł - 365 dni
- Najważniejsze informacje z branży;
- Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
- Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
6