17.08.2018/10:54

Carrefour i Uniwersytet San Pablo utworzą jednostkę badawczą ds. żywności i żywienia

Carrefour i Uniwersytet San Pablo podpisały porozumienie w sprawie utworzenia jednostki badawczej „Carrefour Chair of Food and Nutrition”, która będzie dostarczać informacji naukowych na temat trendów konsumenckich w zakresie diety i zaleceń żywieniowych. Celem jest wypracowanie zdrowego modelu dietetycznego.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Specjalną cenę promocyjną do dnia startu Retail & FMCG Congress;
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.