Carrefour odświeża koncept gastronomiczny Smacznie. Zobacz, co się zmieniło [GALERIA]
Już nie niewielki kącik bistro, lecz pełnoprawny koncept gastronomiczny przy wejściu do sklepu. Carrefour przy okazji remodelingu swojego flagowego hipermarketu w warszawskiej Galerii Mokotów gruntownie odświeżył koncept gastronomiczny Smacznie - zarówno pod względem asortymentowym, jak i estetycznym.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus
Posiadasz subskrybcję? Zaloguj się.
-
Dostęp 30 dni19.99 zł - 30 dni
-
Prenumerata roczna WH Plus399.99 zł - 365 dni
- Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
- Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
- Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich
- 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
- Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
- Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
- Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
- Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET
1 komentarz
-
28.11.2021
Co robimy jak coś nie przynosi dochodu? Powiększamy! Chociaż może w niektórych lokalizacjach jest inaczej. Na niektórych sklepach 30% tego idzie do kosza. Ale jak ja, kasjerka chce sobie coś kupić nim wyląduje w koszu to mi nie można, bo w czasie pracy nie można mieć przy sobie nawet karty płatniczej! Ktoś mi to wytłumaczy? Dlaczego cały sklep może a kasjer nie ? Nigdzie nie spotkałam się z czymś takim, w żadnej innej firmie.
3