04.02.2017/08:31

Carrefour pracuje nad konceptem dań gotowych wysokiej jakości

- W Polsce (w porównaniu z innymi krajami, np. z Francją – red.) bardzo słabo rozwinięty jest rynek dań gotowych wysokiej jakości. Chcemy ten obszar asortymentu rozwijać i zaproponować naszym klientom najlepsze możliwe produkty – mówi Guillaume de Colonges, prezes Carrefour Polska.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.