Lidl rozwija i promuje koncept piekarniczy wewnątrz sklepów. Co oferuje piekarnia Lidla?
Lidl mocno stawia na promocję swojej „piekarni” wewnątrz sklepów. Sieć zdaje sobie sprawę, że świeże pieczywo napędza liczbę wizyt klientów w sklepach, a tym samym obroty placówek. Klient, który rano przyjdzie po kajzerkę, czy chleb zwykle dokupi coś jeszcze, np. ser, wędlinę lub warzywa.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus
Posiadasz subskrybcję? Zaloguj się.
-
Dostęp 30 dni19.99 zł - 30 dni
-
Prenumerata roczna WH Plus399.99 zł - 365 dni
- Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
- Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
- Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich
- 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
- Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
- Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
- Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
- Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET
2 komentarze
-
11.03.2023
a to pseudopieczywo niezjadalne
-
08.03.2023
Wyrżnąć wszystkie małe piekarnie, cukiernie, ciastkarnie, rybne, mięsne, warzywne sklepy. Pozostawić tylko duże korporacje i udające małe niezależne sklepy sieciowe.
9