20.06.2020/08:22

Dla konsumentów przekąsek mięsnych jakość ważniejsza niż cena

Aż 86 proc. konsumentów deklaruje, że czynnikiem decydującym przy wyborze przekąsek mięsnych jest ich jakość. Oznacza to, że stała się ona ważniejsza od ceny, choć ta nadal jest oczywiście bardzo istotna. Dla miłośników mięsnych przekąsek kluczowymi cechami są też skład produktów i ich marka – wynika z najnowszego badania przeprowadzonego przez agencję Skilltelligence dla „Wiadomości Handlowych”.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.