Ekonomia współpracy w sektorze produkcji i dystrybucji żywności
Autorzy opublikowanego właśnie raportu „Ekonomia współpracy w Polsce 2016”, który porządkuje i analizuje zjawisko ekonomii współpracy (Collaborative Economy). Jeden rozdziałów publikacji został poświęcony branży spożywczej. Eksperci podkreślają, żen żywność jest wybitnie ważną dziedziną ekonomii współpracy jako, że może się ona przyczynić do znacznego zwiększenia szeroko rozumianej jakości jedzenia, a co za tym idzie zdrowia i wysokiej jakości życia.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus
Posiadasz subskrybcję? Zaloguj się.
-
Dostęp 30 dni19.99 zł - 30 dni
-
Prenumerata roczna WH Plus399.99 zł - 365 dni
- Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
- Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
- Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich
- 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
- Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
- Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
- Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
- Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET
1 komentarz
-
10.10.2016
Jak uregulowane są kwestie podatkowe w takich wypadkach? Czy każdy partycypujący ma zarejestrowaną działalność i kasę fiskalną?
3