23.01.2017/08:18

Food-to-go – trendy w 2017 r.

Gavin Rothwell, szef działu analiz rynku detalicznego w firmie IGD, przygląda się trendom, które kształtować będą kategorię potraw na wynos w 2017 r. Zdrowa żywność, nowe rynki, szerszy asortyment, nowinki techniczne, mała gastronomia w sklepach – to kierunki ekspansji kategorii food-to-go w 2017 r.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.