29.07.2021/17:17

Goodvalley produkuje mięso z zerowym śladem węglowym. Firma stosuje metodę "od pola do stołu"

Goodvalley  jest pierwszą firmą mięsną, która posiada certyfikat TUV potwierdzający zerowy ślad węglowy netto. Wszystkie etapy produkcji uzupełniają się, a aktywność przedsiębiorstwa   koncentruje się na uzyskaniu jak największego stopnia zrównoważenia produkcji

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.
zobacz także