08.06.2018/12:56

Green Caffe Nero. Potężna afera z zatruciem klientów, której można było uniknąć

Kilka dni temu siecią kawiarni Green Caffe Nero natrzęsła w posadach afera z klientami, którzy zatruli się ciastami (ciasto chałwowe, „zielony mech” i tort bezowy) oferowanymi w placówkach sieci. Ciągle nie wiadomo gdzie problemy miały swoje źródło, na etapie produkcji czy przechowywania, jednak o ewentualnych problemach firmy powinny myśleć znacznie wcześniej odpowiednio monitorując cały łańcuch dostaw i system przechowywania gotowego produktu.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.