16.02.2017/11:53

Intermarche rozwija koncept gastronomiczny „Ciepły stół”

Sieć Intermarche zakończyła remont i otworzyła (na nowo) w połowie stycznia swój supermarket w Wągrowcu. Po modernizacji placówka zyskała nowoczesny wystrój, w tym nowe lady chłodnicze. W markecie pojawiła się także nowość - stoisko gastronomiczne z daniami sprzedawanymi na ciepło – „Ciepły Stół”.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.