Intermarche rozwija koncept gastronomiczny „Ciepły stół”
Sieć Intermarche zakończyła remont i otworzyła (na nowo) w połowie stycznia swój supermarket w Wągrowcu. Po modernizacji placówka zyskała nowoczesny wystrój, w tym nowe lady chłodnicze. W markecie pojawiła się także nowość - stoisko gastronomiczne z daniami sprzedawanymi na ciepło – „Ciepły Stół”.
Nowy koncept daje klientom możliwość kupienia w Intermarche obiadu na wynos. Jak zapewnia menadżer sklepu Paulina Kaczmarek wszystkie potrawy robione są na miejscu, a kucharki wciąż eksperymentują wprowadzając do menu kolejne dania, np. pierś z kurczaka z pieczarkami czy z farszem ze szpinaku.
W ofercie jest m.in. szynka, karkówka, golonka, żeberka, dania z piersi kurczaka, a także pieczone kurczaki, bigos, chłopski garnek, klopsiki po meksykańsku czy kurczaka po węgiersku. Do tego zapiekane ziemniaczki oraz szeroki wybór surówek. Przedstawicielka Intermarche zapewnia, że w przyszłości pojawi się tu jeszcze więcej smakowitych dań.
Źródło: Tygodnik Wągrowiecki / wagrowiec.naszemiasto.pl
4