27.03.2020/11:39

Iwona Jacaszek-Pruś z KP: Będziemy odbierać i utylizować przeterminowane piwo od gastronomii [KOMENTARZ]

– Branża piwowarska chce pomóc poprzez odbieranie piw przeterminowanych, co pozwoli gastronomii nie ponosić kosztów zakupu tego piwa. Będziemy utylizować zwrócone piwo, bo w przeciwieństwie do wyrobów spirytusowych czy wina, piwo ma określony termin przydatności do spożycia – mówi portalowi wiadomoscihandlowe.pl Iwona Jacaszek-Pruś, dyrektor ds. korporacyjnych w Kompanii Piwowarskiej.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.