27.03.2020/11:39
Iwona Jacaszek-Pruś z KP: Będziemy odbierać i utylizować przeterminowane piwo od gastronomii [KOMENTARZ]
– Branża piwowarska chce pomóc poprzez odbieranie piw przeterminowanych, co pozwoli gastronomii nie ponosić kosztów zakupu tego piwa. Będziemy utylizować zwrócone piwo, bo w przeciwieństwie do wyrobów spirytusowych czy wina, piwo ma określony termin przydatności do spożycia – mówi portalowi wiadomoscihandlowe.pl Iwona Jacaszek-Pruś, dyrektor ds. korporacyjnych w Kompanii Piwowarskiej.
Dziękujemy, że nas czytasz!
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Posiadasz subskrybcję? Zaloguj się.
-
Dostęp 30 dni19.99 zł - 30 dni
-
Dostęp roczny 365 dni149.99 zł - 365 dni
W ramach subskrybcji otrzymasz:
- Najważniejsze informacje z branży;
- Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
- Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
0 komentarzy
Najnowsze z serwisu
1