14.05.2020/18:25

Jak radzą sobie restauracje McDonalds podczas pandemii?

Jak radzą sobie restauracje McDonald’s podczas pandemii? O trudnościach, z jakimi mierzy się sieć i jak wspiera swoich partnerów biznesowych, opowiada w rozmowie z „Rzeczpospolitą” Adam Pieńkowski, prezes McDonald’s Polska.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

1 komentarz

  • Hjkhgj 11.02.2021

    Jak sobie radzą bardzo dobrze przede wszystkim te na licencji kasę z tarczy zamiast pracownikom to do własnej kieszeni zabrali i schowali zamiast dać pracownikom poco pracownicy bogaci tylko oni biedni i nieszczęśliwi.

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.