17.04.2020/08:48

Janusz Kazimierczuk, prezes SPC: Pandemia zmieniła podejście Polaków do zakupów pieczywa

Aktualnie w większych sieciach handlowych widać zwiększony popyt na pieczywo i ciasta pakowane. Natomiast w naszych sklepach firmowych klienci kupują tak jak dotychczas. Nadal dobrze sprzedają się wyroby niepakowane. Wprowadzone zasady podwyższonej higieny budzą wśród klientów zaufanie – mówi serwisowi wiadomoscihandlowe.pl Janusz Kazimierczuk, prezes SPC.

Limit 8 bezpłatnych artykułów w miesiącu został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

1 komentarz

  • klientka 08.04.2021

    W ich sklepach to jest brudno a pracownicy nie znają podstawowych zasad higieny, podają towar gołą ręką i dotykają pieniędzy. Podobno brakuje rękawiczek i chyba nadzoru bo można awaryjnie przez torebkę albo coś...

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.