08.03.2017/12:53

JBB na Kongresie Mięsnym: Monitoring procesów produkcji gwarantuje jakość

– Nie można obecnie wyobrazić sobie produkcji mięsa i wędlin bez nieustannej kontroli jakości zarówno produktów gotowych jak i wszystkich etapów produkcji, a także surowców (m.in. mięsa i przypraw, a także wody), a nawet jakości powietrza – mówił podczas Kongresu Mięsnego Paweł Brzeziński, dyrektor handlowy ds. sprzedaży nowoczesnej w JBB. Dodał, że w laboratoriach firmy JBB w trosce o bezpieczny produkt przeprowadzanych jest 19 tys. analiz rocznie.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.