23.04.2018/12:03

Katarzyna Scheer, Jeronimo Martins Polska: Chcemy ograniczyć skalę marnowanej żywności o 50 proc.

Naszym celem jako Grupy jest zmniejszenie do 2025 r. skali marnowanej żywności o 50 proc. w stosunku do poziomu z 2016 roku – poinformowała Katarzyna Scheer, dyrektor ds. komunikacji Korporacyjnej w Jeronimo Martins Polska.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Specjalną cenę promocyjną do dnia startu Retail & FMCG Congress;
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.