20.01.2017/10:15

Kongres Mięsny 2017: Przemysł mięsny – czas nowych wyzwań

Debata „Przemysł mięsny – czas nowych wyzwań” zainauguruje II edycję Kongresu Mięsnego, który odbędzie 28 lutego w Hotelu Marriott w Warszawie.

KLIKNIJ I JUŻ DZIŚ ZAREJESTRUJ SIĘ NA KONGRES MIĘSNY 2017!

Uczestnicy panelu będą dyskutowali m.in. o obecnym stanie i perspektywach rozwoju sektora mięsnego w Polsce, inwestycjach prorozwojowych w branży mięsnej i eksporcie. Spróbujemy także odpowiedzieć na pytanie - czy nowe regulacje rozwiążą problemy związane ze współpracą producentów z sieciami handlowymi?

Udział w debacie potwierdzili: Radosław Chmurak, wiceprezes, dyrektor ds. sprzedaży i marketingu w firmie Tarczyński; Piotr Kulikowski, prezes Indykpolu; Zbigniew Nowak, prezes ZM Nowak; Jakub Olipra, ekonomista, Crédit Agricole Bank Polska; Piotr Skurzyński, radca prawny, kancelaria Wierzbowski Eversheds, oraz Adam Zdanowski, dyrektor ds. eksportu w ZM Wierzejki.

Panel poprzedzi prezentacja „Zmiany w strukturze globalnego spożycia mięsa – tendencje i perspektywy” przygotowana przez Jakuba Borowskiego, głównego ekonomistę Crédit Agricole Bank Polska, oraz „Rynek wędlin i dań convenience. Czego oczekuje konsument?”, którą przedstawi Grzegorz Mech, strategic insight manager, GfK Polonia.

Kongres Mięsny 2017 to prelekcje ekspertów, dyskusje panelowe, spotkania biznesowe i prezentacje TOP nowości i innowacji. Tutaj handel, producenci i dostawcy usług rozmawiają o wzajemnych oczekiwaniach i nawiązują bezpośrednie kontakty. Dla profesjonalistów Kongres jest obowiązkowym źródłem wiedzy i nawiązywania relacji biznesowych. Tegoroczna edycja zgromadzi ponad 250 uczestników.

Więcej szczegółów na: kongresmiesny.pl

Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.