17.03.2020/18:17

Koronawirus niebezpieczny dla browarów rzemieślniczych

Od zeszłego tygodnia dla branży piwnego rzemiosła świat się zatrzymał. Mikroprzedsiębiorstwa, które, jeszcze na początku marca ścigały się w tworzeniu nowych smaków piwnych i dostarczania swoich produktów do pubów, restauracji czy hoteli, dzisiaj siedzą z założonymi rękoma. Branża HoReCa przeżywa kryzys, restauracje i lokale są pozamykane.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

1 komentarz

  • Kkp 20.03.2020

    Koncesji? A może zwykłego zezwolenia na sprzedaż alkoholu. Warto się dowiedzieć pisząc co oznacza słowo koncesja.

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.