Restauracja mieszcząca się przy ulicy Pięknej 11 jest pierwszą Kozlovną w stolicy. Można się w niej napić Kozla serwowanego na kilka sposobów.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus
Posiadasz subskrybcję? Zaloguj się.
-
Dostęp 30 dni19.99 zł - 30 dni
-
Prenumerata roczna WH Plus399.99 zł - 365 dni
- Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
- Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
- Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich
- 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
- Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
- Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
- Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
- Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET
2 komentarze
-
05.08.2020
Piwo Kozel robione w browarach u nas- jest mocniejsze, co daje już całkiem inny posmak.
Obydwie wersje tego piwa robione u nas są mocniejsze niż w Czechach. -
05.08.2020
Kozel jest piwem polskim - polski kod EAN, nawet polskie butelki zwrotne. O ile pamiętam to nawet jest wskazywane, w którym browarze jest rozlewane (Tychy, Poznań).
Jeżeli nie przyjeżdża cysternami z Czech tylko na rozlew w Polsce - to jest to piwo ze wszech miar polskie, tylko z czeską nazwą
3