Krzysztof Kaźmierczak, ekspert branży mięsnej prelegentem IV Kongresu Mięsnego 2019
Krzysztof Kaźmierczak, ekspert branży mięsnej, wygłosi prelekcję „Zarządzanie kategorią mięsa i wędlin” w trakcie IV Kongresu Mięsnego, który odbędzie 28 lutego 2019 r. w Warszawie.
Kongres Mięsny co roku gromadzi najważniejsze postaci polskiego i europejskiego rynku mięsa (właściciele, członkowie zarządów, dyrektorzy handlowi, dyrektorzy zakupów, dyrektorzy marketingu, dyrektorzy ds. strategii i rozwoju). W nadchodzącej edycji kongresu wezmą również udział najwięksi producenci mięsa. Spotkanie zgromadzi też przedstawicieli spożywczych sieci handlowych wszystkich formatów i hurtowni (osoby zarządzające, dyrektorzy handlowi, dyrektorzy zakupów, dyrektorzy marketingu, category managerowie, managerowie ds. private labels), a także dostawców usług.
Głównym celem Kongresu Mięsnego jest dostarczenie uczestnikom rzetelnej wiedzy na temat kondycji rynku, najważniejszych trendów, innowacji i perspektyw branży. Szczególny nacisk kładziemy na metody praktycznego wykorzystania informacji i analiz płynących z badań rynku i zachowań konsumentów. Chcemy podnosić poziom rozeznania biznesowego i wspierać menadżerów w drodze do sukcesu na trudnym rynku mięsa.
3