Lider włoskiego rynku nabiału wchodzi do Polski. Firma ma ambitne plany
Chociaż produkty produkowane przez spółdzielnię mleczarską Granarolo są już w Polsce obecne od jakiegoś czasu pod markami własnymi, to dopiero teraz firma rozpoczyna w naszym kraju sprzedaż wyrobów brandowych. Do polskich sklepów w pierwszej kolejności trafią sery mozzarella, mascarpone i ricotta oraz sery twarde, jogurty i probiotyki.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z bycia naszym Subskrybentem!
Posiadasz subskrybcję? Zaloguj się.
-
Dostęp 30 dni19.99 zł - 30 dni
-
Dostęp roczny 365 dni149.99 zł - 365 dni
- Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
- Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
- Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 45 tys. materiałów dziennikarskich
- Dostęp do wszystkich galerii zdjęć i materiałów wideo
- Satysfakcję z przynależności do unikalnej społeczności ludzi ze świata handlu/FMCG skupionej wokół portalu wiadomoscihandlowe.pl - największego tego typu serwisu w Polsce
2 komentarze
-
04.05.2022
super! - sorry, ale nie tylko polskie jest dobre. Mieszkałem w Italii to mogę ocenić. Serki - mniam!
-
02.05.2022
Może wreszcie jakieś produkty jadalne, a nie seropodobny szajs. Gdyby jeszcze ceny mieli zbliżone do tego szajsu to sukces murowany, a szajs wreszcie zacznie kosztować tyle ile jest wart.
4