26.03.2019/16:20

Małgorzata Sienkiewicz, Bielmar: Popularność oleju rzepakowego rośnie

Na rynku olejowym praktycznie nie ma sezonowości sprzedaży, ale w ciągu roku olej zmienia swoje przeznaczenie. Jesienią olej sprawdza się przy robieniu przetworów na zimę, w karnawale smaży się faworki i pączki, a kiedy nadchodzi sezon grillowy, używa się go do przygotowania różnego rodzaju sosów, dipów, sałatek czy marynat do mięsa – mówi „Wiadomościom Handlowym” Małgorzata Sienkiewicz, Category Manager w Zakładach Tłuszczowych „Bielmar”.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Specjalną cenę promocyjną do dnia startu Retail & FMCG Congress;
  • Najważniejsze informacje z sektora handlu i FMCG w jednym miejscu;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.