07.03.2017/10:51

Sieć Kolporter mocno pracuje nad strategią asortymentową dla saloników prasowych

Mateusz Wiśniewski, wiceprezes Kolportera, prezentuje plany rozwojowe sieci. Rozwój oferty asortymentowej i usługowej ma następować głównie poprzez koncepcję strefy. Trzonem ma pozostać salonik prasowy, a wokół niego tworzone będą strefy, np. gastronomiczna Top Presso czy strefa alkoholi Top Drink.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Specjalną cenę promocyjną do dnia startu Retail & FMCG Congress;
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.