20.12.2019/07:00

Michał Grzywacz, Makro Polska: trend zero waste wpisuje się w trendy na rynku HoReCa

Ideologia zero waste od dawna funkcjonuje w branży gastronomicznej. Teraz sprzyjają jej dodatkowo inne trendy, takie jak powrót do kulinarnych korzeni - mówi Michał Grzywacz, szef kuchni w Makro Polska.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Specjalną cenę promocyjną do dnia startu Retail & FMCG Congress;
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.