15.05.2019/13:26

Nabiałowe rewolucje

Większość małych i średnich sklepów spożywczych, aby utrzymać konkurencyjność, musi coraz lepiej na wyzwania związane z trendem convenience. Wiąże się to z koniecznością rozszerzania półki z daniami gotowymi, towarami impulsowymi oraz produktami, które klienci kupują bardzo często, nawet codziennie.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Specjalną cenę promocyjną do dnia startu Retail & FMCG Congress;
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.