30.09.2020/18:04

Nowe ograniczenia w gastronomii nie spełnią swojego zadania. Branża ma wiele wątpliwości

Rząd wprowadził nowe restrykcje dla gastronomii w tzw. strefach czerwonych, czyli miejscach najbardziej dotkniętych koronawirusem. W zamyśle ministerstwa zdrowia ma to ograniczyć imprezy w lokalach, ale jak mówią przedstawiciele branży gastronomicznej, takie zalecenie wydaje się nieskuteczne z założenia, a może nawet przynieść odwrotny skutek – czytamy w serwisie businessinsider.com.pl.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.
zobacz także