10.06.2021/08:38

Pandemia zmieniła nawyki żywieniowe osób aktywnych zawodowo [BADANIE ABR SESTA]

Z badania ABR SESTA i Fitness Catering wynika, że w trakcie pandemii aktywni zawodowo Polacy zaczęli jeść zdrowiej niż wcześniej. Dotyczy to zwłaszcza kobiet (54 proc.) oraz osób w wieku 25-34 lata (57 proc.). Zdecydowana większość badanych przynajmniej w jakimś stopniu przygotowuje posiłki samodzielnie.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.
zobacz także