07.10.2021/12:28

Parówki na paragonach w małych sklepach. Co sprzedaje się najlepiej? [RANKING]

Parówki to jeden z najpopularniejszych konfekcjonowanych wyrobów mięsnych. Z danych CMR wynika, że są one dostępne w 70 proc. małych sklepów spożywczych. Którzy gracze rozdają karty w tej kategorii i jakie parówki rotują w tego typu placówkach najlepiej?

Limit 8 bezpłatnych artykułów w miesiącu został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

1 komentarz

  • Nickt 07.10.2021

    Nie mogę zrozumieć dlaczego ludzie jedzą te wynalazki pełne wody, tłuszczu, zmielonych skórek, barwników, dodatków smakowych, fosforanów i azotynu sodu. Jakby tak trudno było upiec kawałek mięsa, zrobić pieczeń rzymską albo zwykłe mielone, które są pyszne na zimno. Po zjedzeniu typowych parówek nawet mocz śmierdzi chemią. Ludzie, co wy robicie? I jeszcze płacicie za to ciężkie pieniądze.

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.
zobacz także