Parówki na paragonach w małych sklepach. Co sprzedaje się najlepiej? [RANKING]
Parówki to jeden z najpopularniejszych konfekcjonowanych wyrobów mięsnych. Z danych CMR wynika, że są one dostępne w 70 proc. małych sklepów spożywczych. Którzy gracze rozdają karty w tej kategorii i jakie parówki rotują w tego typu placówkach najlepiej?
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus
Posiadasz subskrybcję? Zaloguj się.
-
Dostęp 30 dni19.99 zł - 30 dni
-
Prenumerata roczna WH Plus399.99 zł - 365 dni
- Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
- Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
- Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich
- 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
- Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
- Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
- Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
- Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET
1 komentarz
-
07.10.2021
Nie mogę zrozumieć dlaczego ludzie jedzą te wynalazki pełne wody, tłuszczu, zmielonych skórek, barwników, dodatków smakowych, fosforanów i azotynu sodu. Jakby tak trudno było upiec kawałek mięsa, zrobić pieczeń rzymską albo zwykłe mielone, które są pyszne na zimno. Po zjedzeniu typowych parówek nawet mocz śmierdzi chemią. Ludzie, co wy robicie? I jeszcze płacicie za to ciężkie pieniądze.
3