23.09.2021/08:01

Paweł Musiał, prezes Profi Rom Food: Koncept Profi Monaco okazał się bezdyskusyjnym sukcesem [WYWIAD]

Paweł Musiał, prezes zarządu Profi Rom Food, opowiada portalowi wiadomoscihandlowe.pl o założeniach, implementacji, pierwszych sukcesach oraz o planach rozwoju nowego, autorskiego konceptu Monaco, który pojawił się na rumuńskim rynku w ubiegłym roku. Monaco to koncept convenience z poszerzoną ofertą gastronomiczną. Wdrażany jest we wszystkich czterech formatach sklepów Profi i w robiący wrażenie sposób poprawia konkurencyjność modernizowanych placówek. Zapraszamy do lektury pierwszej części obszernej rozmowy.

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich
W ramach Prenumeraty WH Plus także:
  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET
Dodaj komentarz

1 komentarz

  • Mikołaj Wojciechowski 23.09.2021

    Bardzo ciekawa lektura!

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.
zobacz także