23.09.2021/08:01

Paweł Musiał, prezes Profi Rom Food: Koncept Profi Monaco okazał się bezdyskusyjnym sukcesem [WYWIAD]

Paweł Musiał, prezes zarządu Profi Rom Food, opowiada portalowi wiadomoscihandlowe.pl o założeniach, implementacji, pierwszych sukcesach oraz o planach rozwoju nowego, autorskiego konceptu Monaco, który pojawił się na rumuńskim rynku w ubiegłym roku. Monaco to koncept convenience z poszerzoną ofertą gastronomiczną. Wdrażany jest we wszystkich czterech formatach sklepów Profi i w robiący wrażenie sposób poprawia konkurencyjność modernizowanych placówek. Zapraszamy do lektury pierwszej części obszernej rozmowy.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

1 komentarz

  • Mikołaj Wojciechowski 23.09.2021

    Bardzo ciekawa lektura!

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.
zobacz także