30.11.2018/12:25

Prawo stawia wysoko poprzeczkę producentom czekolady

Czekolada i inne wyroby czekoladowe muszą spełniać bardzo restrykcyjne, ściśle określone w przepisach prawnych wymagania jakościowe – mówi Marek Przeździak, prezes Polbisco Stowarzyszenie Polskich Producentów Wyrobów Czekoladowych i Cukierniczych na łamach dziennika „Puls Biznesu”.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.