29.12.2016/12:59

Prezes ZM Skiba: Planujemy rozwój naszej sieci sklepów

Klienci chcą jeść dobrze, co znaczy zdrowo - to główny i najważniejszy trend na rynku wędlin. Dobrym przykładem jest wzrost sprzedaży parówek, których standardem jest zawartość mięsa na poziomie 70-80 proc. mięsa. Nadal najbardziej popularnym asortymentem są szynki, oczywiście te z wysoką zawartością mięsa - zauważa w rozmowie z serwisem wiadomoscihandlowe.pl Andrzej Skiba, prezes spółki Zakłady Mięsne Skiba S.A.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.