22.07.2020/09:47

Roślinne zamienniki mięsa lepiej sprzedają się na... stoiskach mięsnych

Najnowsze badania amerykańskiej sieci Kroger wykazały, że roślinne substytuty mięsa lepiej sprzedają się na tradycyjnych stoiskach mięsnych niż na wydzielonych stoiskach specjalistycznych. Klienci kupują więcej i wybierają szerszy asortyment.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

1 komentarz

  • Test 22.07.2020

    Testowy koment

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.
zobacz także