RoślinnieJemy: wyniki plebiscytu na najlepsze roślinne debiuty na rynku spożywczym
Poznaliśmy wyniki plebiscytu RoślinnieJemy, w ramach którego wyłonione zostały najlepsze produkty roślinne oraz najlepsze roślinne debiuty w gastronomii w 2019 r. Wniosek jest jednoznaczny: na rynku królują alternatywy mięsa.
Pozostało jeszcze 92% tekstu.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus
Posiadasz subskrybcję? Zaloguj się.
-
Dostęp 30 dni19.99 zł - 30 dni
-
Prenumerata roczna WH Plus399.99 zł - 365 dni
- Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
- Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
- Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich
- 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
- Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
- Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
- Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
- Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET
1 komentarz
-
21.01.2020
Roślinne zamienniki mięsa są w porządku, jednak mnie na co dzień życie ratuje zdecydowanie śmietana PlantOn (Jogurty Magda), którą można wykorzystać do sosów, makaronów czy deserów (od ciast po "truskawki ze śmietaną). Szkoda również, że tak niewiele osób miało okazję spróbować roślinnego Qurczaka, bo jego degustacja na Veganmanii w Warszawie po prostu wbiła mnie w fotel tym, jak bardzo struktura tego roślinnego cuda przypomina prawdziwego kurczaka. Super debiuty, gratuluję wszystkim markom i mam nadzieję, że coraz więcej będziemy mieć na rynku roślinnych alternatyw dla tradycyjnych produktów.
5