26.05.2020/13:53

Top Market ma nową strategię dla kategorii mięsa i wędlin

Dziewięć placówek Polskiej Grupy Supermarketów w województwach łódzkim i mazowieckim, rozpoczęło projekt zaopatrzenia sklepów Top Market w wysokiej jakości produkty mięsne, pochodzące z lokalnych masarni. To kolejna faza programu „Kupujemy Lokalnie” - strategii Grupy PGS skierowanej ku produktom regionalnym, wspierającego lokalną przedsiębiorczość.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Specjalną cenę promocyjną do dnia startu Retail & FMCG Congress;
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
Dodaj komentarz

1 komentarz

  • Mmmm 27.05.2020

    3 dni na mięso i 6 dni na wędlinę? Przecież to starocie będą sprzedawać. A to oznacza, że i mały producent będzie musiał faszerować konserwantami albo pakować w map. Żadna różnica czy się kupi u nich czy u owada :)

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.