TOP tygodnia: brak CO2 niepokoi producentów, niedzielne kontrole w sklepach oraz Lidl, Carrefour, Allegro i bystrzaki w Biedronce
W tym tygodniu branżę spożywczą mocno zaniepokoiło wstrzymanie produkcji przez zakłady Anwil, a w konsekwencji brak dostaw dwutlenku węgla do zakładów przetwórstwa żywności. Gdyby nie to wydarzenie, sytuacja przedstawiałaby się bardzo spokojnie. Swoje sklepy otworzyły Haribo (pierwszy), Aldi (kolejne), a Carrefour modernizuje hipermarkety. Biedronka, która właśnie otworzyła sklep internetowy, przygotowuje się do akcji Gang Bystrzaków.
Pozostało jeszcze 93% tekstu.
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit 8 bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus
Posiadasz subskrybcję? Zaloguj się.
-
Dostęp 30 dni19.99 zł - 30 dni
-
Prenumerata roczna WH Plus399.99 zł - 365 dni
- Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
- Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
- Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich
- 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
- Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
- Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
- Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
- Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET
10