27.02.2020/10:14

Trzy główne trendy na globalnym rynku żywności i napojów do roku 2030 [RAPORT]

Firma Zmiana: Sukces odniosą firmy, które zadbają o zdrowie planety i jej mieszkańców. Inteligentne Diety: Technologia umożliwi konsumentom wysoką indywidualizację sposobów dbania o zdrowie fizyczne i psychiczne. Rolnictwo High-tech: Zwiększy się zaufanie konsumentów do nauki i technologii jako istotnych narzędzi zapewniających produkcję i dostawę żywności. To trzy główne trendy, które według firmy analitycznej Mintel będą kształtować globalną branżę żywności, napojów i gastronomii przez najbliższe 10 lat.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

1 komentarz

  • HK 28.02.2020

    A obok tekst o panu ministrze rolnictwa broniącym produkcji mięsa i dawnych zasad funkcjonowania wsi. Ciekaw, czy do tego 2030 roku zorientują się, że coś się na świecie zmieniło? :)

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.