26.11.2020/11:34

UE wprowadza nowe zasady handlu mięsem

Unia Europejska zaostrzyła zasady handlu mięsem. Przepisy UE stanowią, że niegotowane gotowe produkty mięsne, takie jak kiełbasy i hamburgery nie mogą być importowane, chyba, że temperatura mrożenia jest niższa niż -18 stopni – donosi o2.pl.

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.
zobacz także