21.10.2016/10:09

W dziale mięsnym klient kupuje to, co widzi

Aby dział z mięsem i wędlinami trwale przywiązał klientów do placówki, trzeba zadbać o wiele elementów. Punktem wyjścia jest oczywiście oferta – powinna być szeroka, produkty muszą być świeże – ale znaczenie ma też jakość ekspozycji. Jak o nią zadbać? 

Limit 8 bezpłatnych artykułów został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

2 komentarze

  • alfa 26.10.2016

    Twój wybór.

  • ERA 22.10.2016

    Towarujcie sobie te lady w życiu bym nie inwestował w tykającą bombę biologiczną

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.