21.08.2018/13:57

Właściciele SteakHouse Evil chcą rozwijać szyld

Rozwój poprzez franczyzę – takie plany mają właściciele warszawskiej restauracji SteakHouse Evil. Myślą też o otwieraniu lokali za granicą.

Limit 8 bezpłatnych artykułów w miesiącu został wyczerpany.
Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo.
Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

W ramach subskrybcji otrzymasz:
  • Najważniejsze informacje z branży;
  • Archiwum blisko 40 000 profesjonalnych tekstów;
  • Wywiady, opinie i pogłębione analizy pomagające w codziennej pracy
Dodaj komentarz

1 komentarz

  • Ysta 22.08.2018

    Szkoda że nie znacie tematu i właścicieli od środka....szkoda gadać!!!!
    Smutne że tacy ludzie zatrudniają pracowników, z tego co "ZŁE" widać tylko nazwę i niestety nic więcej!!!!

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.