10.10.2018/15:25

Wojciech Cejrowski sprzedaje chleb z własnych zbóż

Chleb kociewski i "dla zaoranych". To oferta prosto od znanego podróżnika, Wojciecha Cejrowskiego - pisze biokurier.pl.

Wojciech Cejrowski swoje produkty reklamuje jako "bez nawozów - bez oprysków - bez dotacji". Jak tłumaczy, chleb jest wypiekane z jego żyta uprawianego na terenie Kociewia.

Podróżnik zapewnia, że oprócz zasiania i poświęcenia przez proboszcza żyto nie jest poddawane żadnym większym zabiegom. Jednocześnie jego żytem zainteresowała się jedna z firm produkujących wafle.

Dodaj komentarz

0 komentarzy

Zostaw komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.