REKLAMAMODERN-EXPO  - Baner Główny (styczeń-luty 2020)

HANDEL I DYSTRYBUCJA

HoReCa - rynek gastronomiczny

 

23 października 2018, 11:56

W ramach usługi delivery obecnie obsługuje ponad 50 restauracji. Najbardziej aktywni restauratorzy już zwiększyli dzięki temu sprzedaż nawet o 20% - mówi Sylwester Cacek, prezes Sfinks Polska.

REKLAMA

(Fot. materiały prasowe)

- Badania pokazują, że usługa delivery jest bardzo obiecującym kanałem i nasze doświadczenia to potwierdzają. Najbardziej aktywni restauratorzy już zwiększyli dzięki temu swoją sprzedaż nawet o 20%. Dlatego zamierzamy rozwijać ten kierunek nie tylko poprzez włączanie usługi dowozu w kolejnych lokalach, ale także poprzez rozszerzanie oferty dań w dostawie, uruchomienie własnego call center i obsługę naszych restauracji przez własną flotę kurierską, by dbać o czas dostaw i jakość obsługi naszych klientów – dodaje Sylwester Cacek.

Poleć innym

Czy ten artykuł był przydatny dla ciebie, twojej firmy i branży? Głosów: 2

  • 2
    BARDZO PRZYDATNY
  • 0
    PRZYDATNY
  • 0
    OBOJĘTNY
  • 0
    NIEPRZYDATNY

Komentarze (0)

dodaj komentarz

Portal Wiadomoscihandlowe.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe lub naruszające prawo będą usuwane. Zapraszamy zainteresowanych do merytorycznej dyskusji na powyższy temat.

Treść niezgodna z regulaminem została usunięta. System wykrył link w treści i komentarz zostanie dodany po weryfikacji.
Aby dodać komentarz musisz podać wynik
    Nie ma jeszcze komentarzy...
REKLAMA
do góry strony