Na zdjęciu kasa sekundowa testowana przez Żabkę w jednym z poznańskich sklepów (fot. wiadomoscihandlowe.pl)
Żabka testuje w Poznaniu kasę sekundową (fot. Żabka dla WH)
Żabka testuje w Poznaniu kasę sekundową (fot. wiadomoscihandlowe.pl)
Żabka testuje w Poznaniu kasę sekundową (fot. wiadomoscihandlowe.pl)
ZOBACZ GALERIĘ [17 ZDJĘĆ]
Samoobsługowa "kasa sekundowa", elektroniczne cenówki i liczne ekrany do wyświetlania multimediów, z treścią modyfikowaną w trybie ciągłym - to niektóre z elementów, jakie znalazły się w testowym sklepie sieci Żabka. Portal wiadomoscihandlowe.pl odwiedził tę placówkę, uruchomioną niedawno przez sieć w centrum Poznania.
Jak tłumaczą przedstawiciele Żabki, pilotażowa placówka "ma stanowić bazę dla sklepu jutra<<". - Zastosowane w sklepie rozwiązania technologiczne są dostępne równolegle do konwencjonalnych. Sklep stanowi rozwinięcie pomysłu na inkubator technologii. Dzięki ich umieszczeniu w prawdziwym środowisku sprzedaży, możemy doskonalić urządzenia i narzędzia cyfrowe przygotowane przez naszych partnerów - podkreśla biuro prasowe sieci.
Elementem, który od razu rzuca się w oczy w pilotażowej placówce Żabki, jest ocz...
<".>
Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 11% tekstu
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Na czym polega integracja Orlen Paczki z Vitay? (fot. materiały prasowe)
Na rynku usług logistycznych trwa intensywna walka o lojalność klientów. Orlen Paczka wchodzi w nową fazę współpracy z programem Vitay, oferując użytkownikom punkty za odbiór przesyłek. Co stoi za tą decyzją i jak ma wpłynąć na rynek e-commerce?
Z początkiem czerwca Orlen Paczka ogłosiła zacieśnienie współpracy z programem lojalnościowym Vitay. W ramach wspólnej akcji, klienci, którzy odbiorą przesyłkę w jednym z ponad ...
Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 94% tekstu
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.
Marietta Stefaniak, członek zarządu ds. strategii i rozwoju w Cedrob Foods (fot. materiały prasowe)
Branże mięsną dotyka dziś wiele problemów. Są to m.in. ograniczona dostępność surowca, do której potężną cegłę dokłada ptasia grypa, rosnące koszty związane z drogą energią i rosnącymi cenami transportu. A wymagania klientów tylko rosną. O tym jak Cedrob Foods radzi sobie z tymi problemami oraz wymaganiami konsumentów porozmawialiśmy z Mariettą Stefaniak, wiceprezes zarządu ds. strategii i rozwoju.
Z wywiadu dowiesz się o:
Jakie kanały dystrybucji są dziś kluczowe dla Cedrob Foods?
Czy widzicie Państwo potencjał w e-commerce spożywczym?
Jak ceny surowca wpły...
Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 98% tekstu
Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.