Oświadczam, że mam ukończone 18 lat i chcę zobaczyć ten artykuł.

29.11.2013 / 18:06
StoryEditor

Prosto z zakładu Premium Rosa

Przygotowanie owoców do tłoczenia polega przede wszystkim na ich dokładnym umyciu. Produkcja jest całkowicie naturalna, dlatego firma kładzie duży nacisk na to, by surowiec był najwyższej jak ()
Przygotowanie owoców do tłoczenia polega przede wszystkim na ich dokładnym umyciu. Produkcja jest całkowicie naturalna, dlatego firma kładzie duży nacisk na to, by surowiec był najwyższej jak ()
Przygotowanie owoców do tłoczenia polega przede wszystkim na ich dokładnym umyciu. Produkcja jest całkowicie naturalna, dlatego firma kładzie duży nacisk na to, by surowiec był najwyższej jak ()
()
Przygotowanie owoców do tłoczenia polega przede wszystkim na ich dokładnym umyciu. Produkcja jest całkowicie naturalna, dlatego firma kładzie duży nacisk na to, by surowiec był najwyższej jak ()
()
Przygotowanie owoców do tłoczenia polega przede wszystkim na ich dokładnym umyciu. Produkcja jest całkowicie naturalna, dlatego firma kładzie duży nacisk na to, by surowiec był najwyższej jak ()
()
Przygotowanie owoców do tłoczenia polega przede wszystkim na ich dokładnym umyciu. Produkcja jest całkowicie naturalna, dlatego firma kładzie duży nacisk na to, by surowiec był najwyższej jak ()
Przygotowanie owoców do tłoczenia polega przede wszystkim na ich dokładnym umyciu. Produkcja jest całkowicie naturalna, dlatego firma kładzie duży nacisk na to, by surowiec był najwyższej jak ()
Przygotowanie owoców do tłoczenia polega przede wszystkim na ich dokładnym umyciu. Produkcja jest całkowicie naturalna, dlatego firma kładzie duży nacisk na to, by surowiec był najwyższej jak ()
Przygotowanie owoców do tłoczenia polega przede wszystkim na ich dokładnym umyciu. Produkcja jest całkowicie naturalna, dlatego firma kładzie duży nacisk na to, by surowiec był najwyższej jak ()
Specjalizująca się w jakościowych sokach, syropach i konfiturach firma Premium Rosa powstała w 2007 roku i od początku oferuje przetwory najbardziej zbliżone do tych wyrabianych przez gospodynie domowe.

Syrop malinowy z Premium Rosa powstaje – co dziś jest ewenementem – wyłącznie z soku malinowego wyciśniętego ze świeżych owoców. Ponadto, producent nie używa małowartościowych o...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 86% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

27.10.2025 / 20:00
StoryEditor
Żabka wchodzi na stacje Moya. Gigant convenience przyspiesza ekspansję na rynku paliwowym
21 października sieć Żabka otworzyła sklep w nowym formacie convenience na stacji Moya Express w Turku, przy al. NSZZ Solidarność 19.

Żabka konsekwentnie rozszerza swoją obecność na rynku stacji paliw w Polsce. 21 października sieć otworzyła sklep w nowym formacie convenience na stacji Moya Express w Turku, przy al. NSZZ Solidarność 19. To już kolejna współpraca marki z operatorem stacji paliw – po wcześniejszych projektach z Avią i Viwą, teraz przyszedł czas na stacje Moya, należące do firmy Anwim, która zarządza siecią ponad 500 punktów w Polsce.

Nie jest jeszcze jasne, czy Żabka w Turku to jednostkowy projekt franczyzowy, czy początek szerszej współpracy z Anwimem. Sam fakt pojawienia się sklepu z zielonym logo na stac...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 96% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

29.10.2025 / 14:21
StoryEditor
Dyskonty nie do zatrzymania! Biedronka i Lidl zwiększają udziały w rynku FMCG. Kto traci?
Dyskonty zwiększają swój udział w rynku handlu. Jak radzą sobie inne formaty? (fot. Shutterstock)

Choć cały sektor handlu zyskuje na wartości, za kulisami toczy się cicha, ale intensywna walka o klienta, jego lojalność i złotówkę. Kto dziś rozdaje karty w polskim handlu i dlaczego przewagę buduje się już nie tylko ceną, ale i strategią marki własnej?

Dyskonty umacniają swoją pozycję w Polsce, odpowiadając już za 44,2 proc. udziału w rynku FMCG (mierzonego w okresie MAT sierpień 2025). Kanał dyskontowy notuje imponujący wzros...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 96% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

04. listopad 2025 19:51