17.04.2019 / 14:33
StoryEditor

W sezonie grillowym warto wyeksponować nie tylko mięso

(fot. pixabay.com)
Sezon grillowy jest kołem zamachowym nie tylko dla handlu mięsem, ale także innymi produktami, które wybierają organizatorzy spotkań przy ruszcie. Aby nie zmarnować okazji, warto zapewnić klientom, obok typowej oferty, wyroby ciekawe i niecodzienne. Tym bardziej że wachlarz potraw przyrządzanych na grillu oraz towarzyszących im sałatek i przekąsek wciąż się rozszerza.

Grillowanie nie musi oznaczać jedynie pieczenia na ruszcie mięsa. – Preferencje Polaków zmieniają się. Coraz chętniej eksperymentują i szukają nowych rozwiązań kulinarnych. Odpo...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 98% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

28.11.2025 / 17:50
StoryEditor
Kosmetyki i karmy w abonamencie. Juo pozyskuje 4 mln euro na rozwój modelu sprzedaży subskrypcyjnej
Juo założyli Leszek Zawadzki (CEO), Alina Prelicz (COO) i Paweł Tatarczuk (CTO) – zespół, który od ponad dekady wspólnie buduje projekty technologiczne i samodzielnie prowadził biznes subskrypcyjny.

Warszawski startup Juo, tworzący technologię do budowania i skalowania subskrypcji opartych na produktach fizycznych (np. suplementy, kosmetyki, karmy, zestawy posiłków), pozyskał 4 mln euro finansowania zalążkowego. Rundzie przewodziły fundusze Market One Capital i PEAK, a dołączyli także SMOK, BADideas, FJ Labs oraz Lakestar. Łącznie firma zebrała dotychczas ok. 5 mln euro.

 

Subskrypcje ewoluują – Juo stawia na dynamicznie rosnący segment

Ekonomia subskrypcji całkowicie odmieniła sposób, w jaki konsumenci kupują i używają produktów. Towary ...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 96% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

23.11.2025 / 09:08
StoryEditor
Burger King rusza z nową kampanią marketingową. Sieć idzie pod prąd rynkowych trendów

Burger King uruchomił od 18 listopada nową kampanię marketingową "Nie każdy musi być drwalem - i całe szczęście. Burger Każdego". Sieć akcentuję swoją "ikoniczną" propozycję – Whoppera, komunikując się z konsumentami w niestandardowy sposób.

– Co roku premiera jednej limitowanej pozycji w menu konkurenta, rozgrzewa internet do czerwoności tak, że staje się sezonowym „momentem kulturowym”. Większość marek próbuje wte...

Dziękujemy, że nas czytasz!
Pozostało jeszcze 93% tekstu

Jeśli widzisz ten tekst, oznacza to, że wykorzystałeś limit bezpłatnych artykułów w tym miesiącu lub próbujesz przeczytać artykuł premium, dostępny wyłącznie dla naszych Subskrybentów. Wspieraj profesjonalne dziennikarstwo. Wykup subskrypcję i uzyskaj nieograniczony dostęp do naszego portalu.

Kliknij i sprawdź wszystkie korzyści z prenumeraty WH Plus

DOSTĘP 30 DNI
34,99 zł - 30 dni
PRENUMERATA ROCZNA WH PLUS
399,99 zł - 365 dni

W RAMACH SUBSKRYBCJI OTRZYMASZ:

  • Dostęp do ekskluzywnych treści publikowanych wyłącznie na naszym portalu
  • Dostęp do wszystkich bieżących artykułów - newsów, analiz, raportów, komentarzy, wywiadów
  • Dostęp do całego archiwum artykułów na portalu wiadomoscihandlowe.pl - ponad 50 tys. materiałów dziennikarskich

W ramach Prenumeraty WH Plus także:

  • 6 wydań magazynu Wiadomości Handlowe w wersji drukowanej i e-wydania
  • Raport:Lista 60 regionalnych i lokalnych spożywczych sieci handlowych – trendy, prognozy wyzwania dla małych sieci
  • Tygodniowy przegląd kluczowych informacji i analiz. W każdy piątek w twojej skrzynce e-mail.
  • Gwarantowane miejsce na webinarach organizowanych przez Wiadomości Handlowe
  • Rabat 30% na wybrane raporty WH MARKET

03. grudzień 2025 19:14